Hyppää pääsisältöön

Asiakasesittelyssä Zara

JULKAISIJA Solana Team | 16 November 2017 |

Olen aina harrastanut jotain liikuntaa. 6 -vuotiaana aloitin Alppihiihdon harrastamisen, ja olen kilpaillut pujottelussa ja syöksylaskussa. Syöksylaskussa olen aikoinani voittanut Ukrainan mestaruuden.

Opiskelujen vuoksi laskeminen ja kilpaileminen jäivät taka-alalle. Harrastin muutaman vuoden judoa ja karatea. Lapsien syntymien aikoihin oli aktiivisessa liikunnan harjoittamisessa taukoa, ja lihoin huomattavasti.

Päätin muuttaa elämääni, ja aloitin painonpudotusprojektin. Aluksi oli vaikeaa, kävin taistelua itseni kanssa. Ruokavaliota muutin niin, että lyhensin ruokailuvälejä ja söin kerralla vähemmän. Kuuntelin kroppaani myös enemmän. Kävin pitkillä juoksulenkeillä päivittäin. Alun vaikeuksien jälkeen projekti lähti sujuvasti kulkemaan eteenpäin, ja loppujen lopuksi pudotin painoa 50 kg.

Kuntosalitreeniä olen nyt harrastanut noin 1,5 vuotta. Solanaa ennen kävin muutamalla muulla salilla lyhyen aikaa. Teen 3 – 4 salitreeniä viikossa Samin tekemällä ohjelmalla. Ohjelmaani kuuluu sekä laitteita että vapaita painoja. Sarjojen pituudet vaihtelevat, joissain liikkeissä on lyhyemmät sarjat, ja osan liikkeistä teen pitkillä toistoilla ja supersarjoina. Lempiliikkeitäni ovat: Hoistin alasveto-selkälaite ja jalkojen nostolaite vatsalihaksille.

Treenaan joka päivä jotakin. Niinä päivinä, kun en mene salille, käyn lenkillä tai uimassa. Ne treenit teen kevyempinä, palauttavina treeneinä. Urheilu on minulle koko elämä, ja pidän haasteista.

Solanassa viihdyn hyvän ilmapiirin vuoksi. Solanassa katoaa väsymys ja sieltä saa motivaatiota. Solanan porukka on kuin iso perhe, kaikki ihmiset otetaan hyvin vastaan syntyperästä, taustoista tai tämän hetkisestä kunnosta huolimatta. On myös hyvä, että saa neuvoja ammattilaiselta, Sami ja Salla ovat neuvoneet monessa asiassa. Solanassa otetaan asiakkaat hyvin huomioon.