Hyppää pääsisältöön

Avin pakkosulku määräys 14.4 asti

JULKAISIJA Solana Team | 04 April 2021 |

Hyvät asiakkaat,

 

Kuten edellisessä sähköpostissa kerroimme olemme joutuneet sulkemaan ovemme AVI:n päätöksellä ajalle 1.-14.4. Olemme kovin pahoillamme että ovemme ovat nyt kiinni teiltä mutta kuten ymmärrätte asia ei ole meidän käsissämme.

 

Olemme kiitollisia jokaiselle asiakkaallemme jotka olette pitäneet korttinne aktiivisina ja täten tukeneet toimintaamme. Tämä korona- aika on ollut rakkaalle salillemme haastavaa aikaa mutta teidän ansiosta olemme edelleen täällä. 

Emme tule saamaan valtiolta tai muultakaan taholta mitään rahallista tukea tänä sulkuaikana mutta pinnistelemme edelleen ja avaamme jälleen ovet 15.4. Toivomme että  jatkatte edelleen asiakkainamme ja palaatte Solanaan sulun jälkeen. Lupaamme että se on sen arvoista. Tiloissamme tehdään parasta aikaa mittavaa remonttia ja pääsette kahden viikon päästä UUDISTETTUUN SOLANAAN. Tämä olkoon kiitoksena teille rakkaat asiakkaat!!!Mikäli sinulla on mitään kysyttävää t sulkuaikaan liittyen olethan yhteydessä meihin: info@solanafitness.com. Vastailemme teille 14.4. jälkeen salin ollessa taas auki.

 

Terveisin, 

Sami ja salla