Hyppää pääsisältöön

KATSELMUS TAPAHTUMARIKKAASEEN SOLANAN VUOTEEN 2015!

JULKAISIJA Solana Team | 13 January 2016 |

Tänä vuonna remontoitiin suihku- ja saunatilat lattiasta kattoon. Nyt on modernit, uudet tilat. Asiakkailta on tullutkin uusista saunoista ja suihkuista paljon hyvää palautetta. Tunnelma on kuulemma kuin kylpylässä.

 

Hoistin huippuhyviä laitteita on saatu muutama lisää: hauislaite ja pohjelaite Hoistin selkäkoneen seuraksi. Hoistin pohjekoneella saa ihan ennenkuulumattoman pumpin pohjelihaksiin.
Lisäksi hankimme Wattbiken laadukkaan sisäpyörän pyöräilystä innostuneille. Moni Solanan asiakas harrastaa kuntosalin lisäksi muitakin liikuntalajeja, ja lihaskuntoharjoittelusta saakin hyvää tukea muihin lajeihin.

Myyntiin tuli Solana Fitness-ulkoilutakit ja Solana Fitness-pyyhkeet. Tyylikkäitä pipoja, T-paitoja ja haalareita on ollut myynnissä jo kauemman aikaa.

Solana team on tänäkin vuonna laajentunut, ja olemme saaneet joukkoomme monta lupaavaa kilpailijaa. Solanan omilla kilpailijaleireillä onkin ollut runsas osanotto. Leireillä on käyty läpi poseerauksia ja esiintymistä ja myös sitä että mitkä ovat arvostelukriteerit missäkin lajissa. Leirit ovat takuulla nostaneet tiimin yhteishenkeä entisestään. Syksyn kilpailussa Fitness Expossa, Lahdessa nähtiin vielä kevättäkin enemmän Solana teamin kilpailijoita lavalla. Ensikertalaisia oli kilpailemassa sekä syksyllä että keväällä.

Uusia asiakkaitakin on tullut ihan kiitettävästi ja edelleenkin porukka koostuu hyvin monenlaisista harrastajista. Positiivista asiakaspalautetta tuleekin paljon siitä, kun salilla ihmiset tervehtivät ja ovat ystävällisiä riippumatta iästä, tavoitteista ja taustoista. Vastaanoton yhteydessä olevassa kahvihuoneessa käykin aika ajoin kova kuhina, kun porukka vaihtaa kanssatreenaajien kanssa kuulumisia, pysähtyy juomaan kupin kahvia tai syömään eväitä.

Solanan legendaarisiin pikkujouluihin osallistui tänä vuonna reilu sata henkeä. Ohjelmaan kuului todella hyvää ruokaa, ruokajuomaa, mieletön tankotanssiesitys ja viime vuonna aloitettu traditio: diplomien jako. Asiakaskunnastamme löytyy kaikenlaisia lahjakkuuksia, joten musiikista vastasi Solanalaiset DJ Sigu, DJ Milla Lehto ja DJ Kasper.