Hyppää pääsisältöön

Uusi viikko käyntiin

JULKAISIJA Solana Team | 06 April 2020 |

Lainatakseni Salla Kaurasen julkaisua ja kuvaa:
"Nämä pestävät lateksi vahvisteiset hanskat odottavat, että lomamatkasta aiheutunut karanteeni loppuu ja pääsee taas salille @solanafitnesshakaniemi 💪🏻 Pesuun aina treenin jälkeen ja kohta taas kuivat! MUISTAKAA käyttää hanskoja salilla. Joko salin tarjoamia vinyylihanskoja tai vielä parempi omaan käteen sopivat vinyyli-, nitriili- tai pestävät versiot kotoa mukaan!!! Ja hanskoista riippumatta HYVÄ KÄSIEN PESU ENNEN JA JÄLKEEN TREENIN!!!!! #solanafitness #solanafitnesscenter #solanafitnesshakaniemi #hakaniemi #kuntosali".
💗Pyrimme palvelemaan asiakkaita tilanteesta huolimatta parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tehdä treeniympäristöstä turvallisen, sekä mieluisan näinkin vakavan asian keskellä. Olemme lisänneet salin puolella siivouskertoja yleisen tilan, sekä saniteettitilojen suhteen. Pyrimme että asiakkailla on saatavilla paperia, desinfiointiaineita, kertakäyttöhanskoja tms. Jos jotain puuttuu, ilmoita asiasta henkilökunnallemme kiitos! Jaksetaan vielä hetki kamppailla yhdessä tämän COVID-19 viruksen läpi. Välitetään treenikavereistamme-, sekä ympäristöstämme jäämällä kotiin jos flunssaoireita ilmenee.
💗Haluamme kiittää ja tulemme kiittämään teitä jokaista, jotka tuette Solana Fitness toimintaa tämän kriittisen tilanteen aikana. Tulette näkemään kiitoksen konkreettisesti salin puolella, kun tilanne on ohitse. Tarkkailkaa siis ympärillenne
💗
Aurinkoista viikon aloitusta kaikille, terkuin Solana Fitness😎