Hyppää pääsisältöön

Solana vuosi 2014

JULKAISIJA Solana Team | 20 January 2015 |

Vuosi 2014 on tuonut solanaan paljon uutta. Uusia asiakkaita on tullut paljon, ja edelleen saamme kiitosta siitä, että kaikenikäiset ja erilaisilla tavoitteilla treenaavat ihmiset voivat treenata Solanassa rennossa ilmapiirissä. Solanan kahvihuoneessa käykin nykyään todella kova kuhina ajoittain, kun vakioasiakkaat jäävät vaihtamaan kuulumisia keskenään. Myös Solana teamiin on tullut uusia kilpailijoita, ja team on laajentunut kivasti. se näkyikin kevään fitness classic-kilpailuissa, team Solanan nimellä kilpaili enemmän kilpailijoita kun koskaan aikaisemmin. Myös ensikertalaisia kipusi tuolloin lavalle, yksi heistä toi omaksi yllätyksekseen kultaa bikini fitneksestä. Onnea Tualle ja kaikille muillekkin kevään kilpailijoille. Solana teamista osallistui kilpailijoita bodyfitnekseen, sekä normaali- että juniorsarjassa, classic bodybuildingiin, bikini-fitnekseen ja naisten fitness fysiikkaan. Kisoja edeltävänä iltana solanassa oli kuhinaa, kun kilpailijoita tuli värjäykseen ja venäläinen kehonrakentaja Alexey Lesukov piipahti myös Solanassa tekemässä treenin. Syksyn kisoissa Lahdessa oli myös moni team Solanan kilpailija, ja kotiin tultiinkin usean pokaalin kanssa. Solanan toimitusjohtaja Sami pokkasi itselleen hopeaa kehonrakennuksessa, ja bikinifitneksestä tuli myös hyviä sijoituksia. Ensikertalaisia oli solanasta mm. naisten fitness fysiikasta ja classic bodybuildingista ja hyvillä sijoituksilla vielä. Hienoja tuloksia tulee kun on ammattitaitoinen valmennus ja hyvä tiimihenki.

Kilpailiposeerauksia on harjoiteltu poseerausleireillä. Osanotto on ollut runsasta. Opettajina ovat toimineet Salla Kauranen, Sami Maaniemi ja Aija Kauppinen.

Solana on uudistunut myös vuoden varrella laitteiden suhteen, muutamasta vanhasta on luovuttu ja tilalle on tullut mm. toinen ristikkäistalja, vatsarutistuskone, rintalaite, selkälaite ja jo neljäs jalkaprässi. kyseinen jalkaprässi onkin sellainen, mitä ei joka salilta löydy: liikesuoritus tehdään pystysuoraan ylöspäin selällään maaten. Käsipainoja, levytankoja ja kahvoja on myös tullut lisää, joten hyvin riittää kaikille. Myös molempien pukuhuoneiden pukukaapit on uusittu. Asiakkailta on tullut paljon kiitosta uudistuksista.

Solanan legendaariset pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna Namun showroomissa. Tarjoilut olivat hyvät, tunnelma iloinen ja paikalle ilmestyi Aijan tanssiryhmä näyttämään, että miten sitä Dance Hall reggaeta oikein tanssitaan. Illan aikana jaettiin myös diplomit usealle henkilölle, mm. vuoden sisupussi- ja vuoden ketjujen kolistelija-diplomit. Tätä perinnettä varmasti jatketaan suraavissakin pikkujouluissa!

Treenailkaahan ahkerasti ihmiset!!!