Hyppää pääsisältöön

KOHTI KUNTOILIJAN TAVOITTEITA PERSONAL TRAINERIN AVULLA

JULKAISIJA Solana Team | 20 November 2018 |

Vantaalla asuvat Antti ja Johanna Jääskeläinen ovat treenanneet salilla jo useita vuosia ja nyt he päättivät ottaa kuntoilun tueksi personal trainerin Solanasta.

MISTÄ AJATUS PT:N HANKINTAAN LÄHTI:

Molemmat kertovat halunneensa päästä treeneissään eteenpäin. ”Vaikka treenivuosia oli jo kertynyt useampia niin tunne siitä että halusi päästä urautuneesta treenistä eteenpäin sai harkitsemaan pt:tä. Halu kehittyä ja teknisen suorittamisen parantaminen vaati ammattilaisen avun harkitsemista.”

MITEN PÄÄDYITTE SOLANAAN?:

”Työkaveri suositteli Solanan personal trainereita ammattitaitoisiksi”,  kertoo Johanna. Tutun ihmisen suositus on yleensä se vaikuttavin. Viidakkorummun ansiosta Antti ja Johanna ovatkin lähteneet treenautukseen Solanaan vaikka oma kotisali onkin muualla.

MITÄ OLETTE SAANEET NÄISTÄ PT:N TREENEISTÄ:

Antti kertoo että oikeastaan koko paletti meni uusiksi treenien suhteen. Tututkin liikkeet saivat uuden ulottuvuuden kun ammattilaiselta saa vinkkejä liikkeen suorittamiseen. Johannakin ihmetteli että mitähän siellä salilla on tullut tähän asti tehtyä kun nyt lihaksissa tuntuu aivan eri tavalla. Treenit siis kehittyät tekniikan parantumisen myötä.

Myös ruokapuolelle on saatu apua. Ruokavalion avulla ruokailuihin on kiinnittänyt erilailla huomiota. Olokin on sen myötä parempi, huomioi Johanna jolla usein on ollut vatsan kanssa ongelmia.