Hyppää pääsisältöön

ASIAKASESITTELYSSÄ NUNO

JULKAISIJA Solana Team | 08 April 2017 |

Klikkaa kuvaa nähdäksesi lisää.

Olen 39 -vuotias ja ammatiltani sairaanhoitaja.

Olen käynyt yhteensä 5 vuotta kuntosalilla eri Helsingin saleilla. Solanaan saavuin kaksi vuotta sitten.

Olin miettinyt kilpailemista Classic bodybuildingissa jo jonkin aikaa. Otin Solanasta valmennuksen ja ruokavalion. Huomasin pian, että varsinkin voimatasot kasvoivat nopeasti. Työkaverini Anna harrasti voimanostoa ja kilpaili siinä. Olin utelias ja lähdin hänen kanssaan kokeilemaan voimatreeniä. Jäin koukkuun heti ensi kerrasta. Anna painotti tavoitteiden asettamista treenaamisessa. Puoli vuotta myöhemmin olin ensimmäistä kertaa kilpailemassa voimanosto-kilpailuissa.

Vuoden päästä sain ensimmäisen mitalini Paimiossa pidetyissä kilpailuissa aloittelijasarjassa omassa painoluokassani. Viimeisimmät kisani olivat viime kuussa Juvalla. Kilpailin 90 -kiloisten sarjassa. Jouduin lähtemään kilpailuista ennen palkintojenjakoa. Tiesin sijoittuneeni mitalille, mutta ajattelin että hopea tai pronssi sieltä tuli. Eräs toinen kilpailuissa kilpaillut salikaverini toi mitalini minulle Solanaan ja yllätyksekseni se oli kultamitali.

Treenaan salilla 4 kertaa viikossa. Joka viikko tulee treenattua maastavetoa, penkkiä ja kyykkyä. Toistoja teen 3 – 5 per sarja. Apuliikkeitä teen myös kaikille lihasryhmille treeneissä, toistomäärät sarjoissa ovat 8 – 12 toistoa. Keskivartalon lihaksia treenaan joka treenissä.

Kilpailukausi voimanostossa alkaa noin 5 viikkoa – 3 kuukautta ennen kilpailuja, riippuen omasta kropasta. Kilpailukaudella teen myös ”speed-treeniä”. Speed-treeni esim. kyykyssä tarkoittaa sitä, että alasmenovaihe kyykkyyn tapahtuu hitaasti, ja takaisin ylös tullaan nopeasti. Viikko ennen kilpailuja tehdään pelkkää speed-treeniä.

Solanassa parasta on rento ja lämmin ilmapiiri. Omistajat ja Solanan asiakkaat yhdessä tekevät sen. Solana on kuin pieni perhe, jossa tuetaan toisia.