Hyppää pääsisältöön

ESITTELYSSÄ MARJA

JULKAISIJA Solana Team | 05 October 2016 |

Kuinka kauan olet harrastanut kuntosalitreeniä?

- Olen harrastanut salia kymmenisen vuotta sitten ja nyt Solanassa kolme vuotta.
Solanassa olen keskittynyt kestävään treeniin ja pitänyt tavoitteet kohtuullisina jotten polta itseäni parissa kuukaudessa loppuun. Jos on tullut taukoa, olen ajatellut etten aloita alusta vaan jatkan siitä mihin jäin. Solanan porukka on näyttänyt hyvää esimerkkiä ja on ollut todella kannustavaa.

Millä tavalla treenaat?

-Treenaan yleensä yliset, keskiset ja aliset eri päivinä, en kuitenkaan mitenkään orjallisesti vaan saatan tehdä sekaisin jos siltä tuntuu. Treeniin kuuluu puolisen tuntia juoksumatolla ja sen jälkeen puolesta tunnista tuntiin salilla. Pyrin tekemään 3-4 sarjaa ja toistoja 12 tai sitten pudotussarjoilla, yleensä teen laitteilla.
Treenikertoja salilla kertyy pari viikossa, tähän sitten muut liikunnat päälle. Painot olen pitänyt suht pienenä paitsi jalkatreenissä.
Lempilaitteita ovat jalkaprässit eli jalkapäivät ovat parhaita.

Olet käynyt läpi aikamoisen muodonmuutoksen siitä kun saavuit Solanaan. Mitkä kaikki asiat ovat muuttuneet ja miten?

-Muodonmuutos solanaan tulon jälkeen on ollut iso, sekä henkisesti että fyysisesti.
Tavoitteena ei oikeastaan ollut muuta kuin saada urheilu osaksi elämäntapaa ja saada muuta ajateltavaa. Painoa on pudonnut noin 20 kiloa ja se on myös pysynyt poissa.
Olen muuttanut ajan kanssa ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja siitä sitten vielä aloin hifistellä ja pudottaa kaikkea turhaa pois. Sokeri on ollut ehdottomasti pahin ja meni pitkään päästä sokerikoukusta irti. Huomasin että jos keholle antaa hyviä asioita se pyytää niitä jatkossakin. Varsiselleri ei enää kuvota. :)

-Suurin muutos on tapahtunut siinä miten kokee ja kantaa itsensä. Parasta treenissä on kotimatka kun on aika voimakas olo.