Hyppää pääsisältöön

ESITTELYSSÄ SNEZANA

JULKAISIJA Solana Team | 13 October 2016 |

Olen kestopigmennoinnin ammattilainen ja perheenäiti. 

Miten päädyit Solanaan?

Löysin venäjänkielen taitoisen valmentajani Kirilin mainoksen internetistä. Kirill ottaa asiakkaita vastaan Solanassa.
Työni takia joudun istumaan pitkiä aikoja ja selkäni on ollut kipeä jo pitkään. Pelkkä hieronta ei auttanut tarpeeksi. Personal trainerin koin tarvitsevani, koska minulla ei ollut mitään kokemusta kuntosalitreenistä. Mielestäni on tärkeää tietää miten liikkeet tehdään oikein. Haluan, että Personal trainer on mukana joka treenissä, koska en vielä osaa tehdä kaikkia liikkeitä. Solana on sopivasti myös lähellä poikani koulua, joten on helppo tulla treenaamaan, kun on vienyt pojan kouluun.

Kuinka monta kertaa viikossa treenaat ja millä tavalla?

Alussa oli kolme treeniä viikossa, kesän jälkeen lisäsimme neljään kertaan viikossa. Treenaan kaksi kertaa viikossa alakropan ja kaksi kertaa yläkropan.
Treeneihini kuuluu paljon kahvakuulan avulla tehtäviä liikkeitä ja laitteilla tehtäviä liikkeitä mm. jalkaprässi, pohjeprässi ja hauislaite. Myös käsipainot ovat käytössä. Vatsalihaksille monenlaisia liikkeitä esim. lankkuliikkeitä.

Miten olet hyötynyt Personal trainingista?

Kun aloitimme valmentajani kanssa yhteistyön, oli hän tehnyt minulle sopivan kuntosaliohjelman ja ohjelmaa tukevan ruokavalion. Syy, miksi hakeuduin kuntosalitreenin pariin, oli selkäkipuni. Neljä kuukautta treenattuani olivat selkäkivut kadonneet. Huomasin, että voin vapaasti leikkiä lasten kanssa, eikä tarvitse koko ajan varoa selkää.
Sen lisäksi painoni on tippunut 7 kiloa, selluliitti on hävinnyt ja kehoni on saanut uutta muotoa. Nämä kaikki edut tulivat kaupan päälle. Ulkoiset muutokset näkyvät parhaiten ennen -ja jälkeen otetuissa kuvissa. Joskus tuntui matkan varrella että mitään ei tapahdu, mutta kun pääsi vertaamaan kuvia, niin näki hyvin muutoksen.
Mielestäni tämä tapa pudottaa painoa on paljon parempi kuin pikadieetit. Pikadieetillä paino voi pudota nopeasti, mutta se palaa myös takaisin nopeasti dieetin jälkeen.

Mitkä ovat lempiliikkeitäsi?

Lempiliikkeet ovat usein sellaisia mitä on helppo tehdä. Sitä mukaan kun oppii tekemään vaikeammatkin liikkeet, niin ne muuttuvat mukavammaksi. Ja vaikka ei heti pidä jostain liikkeestä, niin ei pidä luovuttaa. Pitää jatkaa harjoittelua, lopputulos ratkaisee. Olen aina valmis kokeilemaan uutta.
Lempiliikkeeni on leveä kyykky kahvakuulan kanssa.