Hyppää pääsisältöön

SALIN SÄÄNNÖT

JULKAISIJA Solana Team | 24 August 2020 |

Onhan kaikilla salin säännöt hanskassa! Haluamme taata jokaiselle salin asiakkaalle mielekkään ja vaivattoman saliympäristön treenata. Kerrataanpa sääntöjä hiukan;

1️⃣Kun tulet salille leimaa korttisi vastaanoton pöydällä olevaan kortinlukijaan. Korttia ei tarvitse leimata toista kertaa käyttäessäsi viereistä kulkuovea oikealta.

2️⃣Kuntosalikortti on henkilökohtainen, sillä ei päästetä ulkopuolisia sisälle. Kortin väärinkäyttö johtaa sopimuksen irtisanomiseen. Salillamme on kameravalvonta.

3️⃣Käytä salilla asianmukaisia liikuntavarusteita ja sisäliikuntakenkiä. Ulkokengät jätetään siihen tarkoitettuun telineeseen siististi.

4️⃣Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi laitteet tarvittaessa. Käytä laitteissa hikipyyhettä, jos hikoilet paljon.

5️⃣Pukukaappien käyttö sallittu vain treenin ajan. Älä varaa kaappia yön yli. Vuokrattavat kaapit on erikseen. Kysy näistä lisää vastaanotosta kiitos.

6️⃣JA HUOM‼️PAINOJA EI JÄTETÄ LAITTEISIIN KÄYTÖN JÄLKEEN. Painot nostetaan niille tarkoitettuihin telineisiin! Ei telineen eteen lattialle, eikä nojaamaan telinettä tai laitetta vasten lattialle.

7️⃣Käyttäydy asiallisesti muita salin asiakkaita kohtaan. Uhkaava ja häiritsevä käytös on ehdottomasti kielletty.

8️⃣Magnesiumjauheen käyttö treenin aikana on kielletty, paitsi niiltä ketkä osaavat käyttää sitä siististi. Suosittelemme nestemäisen magnesiumin käyttöä.

Jos huomaat salilla sääntöjen vastaista käytöstä, ilmoita siitä henkilökunnalle tai laita s-postia; info@solanfitness.com

Pidetään jokainen huolta salin viihtyvyydestä, sekä hymyillään kun tavataan! 

Mukavaa viikkoa, terkuni Solana Fitness Center Hakaniemi