Hyppää pääsisältöön

SOLANAN VUOSI 2016

JULKAISIJA Solana Team | 07 March 2017 |

Klikkaa kuvaa nähdäksesi lisää

Tänä vuonna olemme taas hankkineet uusia Hoistin laitteita: pakarapotkulaite, reidenkoukistuslaite ja tuettu T-bar soutulaite. Hoistin laitteet ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme juurikin oikeanlaisten liikeratojen puolesta. Ne sopivat hyvin kaikenkokoisille ja kaikenikäisille treenaajille. Hankimme myös asiakastoivomuksen pohjalta Tryonin erityiskahvat, jotka on suunniteltu juuri käsiin sopiviksi. Näillä kahvoilla on helppoa treenata ja ote pysyy ilman että tarvitsee rutistaa. Toiminnalliseen treeniin kahvakuulien ja kuminauhojen lisäksi on hankittu boxi, jossa on kolme eri korkeus vaihtoehtoa. Nettisivuilta löytyy muutamia esimerkkejä sen käytöstä osana treeniä.

Tänä vuonna Team Solana osallistui sekä syksyn että kevään kehonrakennus ja fitness-kilpailuihin runsaalla kilpailijamäärällä. Mukana oli niin vanhoja konkareita, kuin ensikertalaisiakin. Hienoja sijoituksia tuli kaikissa lajeissa. Myös mitaleita päästiin juhlistamaan lähes kaikissa lajeissa. Jokainen kilpailija ylitti itsensä ja Solana voi olla ylpeä kilpailijoistaan. Solanan tiimin henki on ihan omaa luokkaansa, se on noteerattu muissakin tiimeissä. Kilpailijat kannustavat ja tukevat toisiaan. Sama on näkynyt myös salilla, muutkin asiakkaamme ovat seuranneet kisoihin valmistumista mielenkiinnolla. Täällä kuntoilijat ja kilpailijat treenaavat sopusoinnussa.

Olemme yleensä järjestäneet kilpailujen jälkeen kakkukahvit Solanassa kilpailijoiden kunniaksi kilpailujen jälkeen. Tänä syksynä päätimme kokeilla jotain uutta vaihtoehtoa ja lähdimme porukalla brunssille pari viikkoa kilpailuiden jälkeen ravintola Kustaa Vaasaan. Tunnelma oli katossa ja nälkäiset treenaajat saivat syödä vatsansa täyteen. Tilaisuus oli avoin kaikille Solanalaisille.

Solanan asiakkaista löytyy myös muidenkin lajien edustajia. Monipuolisuus onkin aina ollut yksi valttikorteistamme. Voimanoston maailmanmestaruuskisoista tuli penkkipunnerruksesta kultamitali ja Street workoutin maailmanmestaruuskisoista 4. sija.

Perinteiset Solanan kevätriehatkin pidettiin taas toukokuussa. Niiden yhteydessä pidettiin myös tiimipäivä, jolloin Solanan tiimin kilpailijat olivat salilla neuvomassa salilla muita asiakkaita treeniteknikoiden suhteen.

Tänä vuonna Solanan Pt- palveluiden kysyntä on kasvanut kuntoilijoiden keskuudessa. Ammattitaitoiset Pt:t ovat auttaneet lukuisia asiakkaita mm. painonhallinnassa, kunnon kasvattamisessa, treenimotivaation lisäämisessä jne.

Lisäravinne valikoimaan on vuoden aikana saatu paljon uutuustuotteita, jotka tukevat treenaamista, palautumista, hyvinvointia ja painonhallintaa.