Hyppää pääsisältöön

VÄLIAIKATIETOJA

JULKAISIJA Solana Team | 15 April 2021 |

TIEDOTUS ASIAKKAILLEMME,

AVI on päättänyt jatkaa salisulkua 28.4. asti. Heidän tiedotteensa mukaan salia voi kuitenkin vuokrata yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa yksityistä käyttöä varten JA ammatti/ huippu-urheilijat saavat käyttää salia. 

Remontin valmistuttua salille siis pääsee lisenssin omaavat urheilijat treenaamaan ja lisäksi vuokraamme tiloja yksityiseen käyttöön urheilijoille varatun ajan ulkopuolella. Remontti etenee hyvässä vauhdissa ja arvioimme sen ensi viikon alussa olevan valmis. 

Ilmoitamme tarkempia aikatauluja ja vuokrausmahdollisuuksia heti kun mahdollista. Mikäli teillä on kysyttävää niin olkaa yhteydessä email: info@solanafitness.com

 

Edelleenkin haluamme kiittää teitä asiakkaat kärsivällisyydestä. Kiitos että olette ymmärtäväisiä asian suhteen. Tämä sulkuaika koettelee meitä kaikkia mutta virkavallan päätöksille emme voi valitettavasti mitään. Hyvänä puolena tässä sulussa on se että saamme remontoitua Solanan uuteen uskoon TEITÄ varten. Hankinnassa on myös uusia laitteita jotka tulevat myöhemmin.